Waarom heeft Zermath Tweewielers de winkelnaam veranderd naar The Hybrid Store ?

Destijds, bij de oprichting van onze winkel, in de gloriejaren van Gazelle ( toen Gazelle nog het topmerk van Nederland was ….. ) reed ik op een Gazelle Zermatt, genoemd naar het Zwitserse Zermatt ……. Zermath als kleine verbastering van die naam vond ik leuk als winkelnaam.

Door de jaren heen hoorde ik steeds vaker dat de naam Zermath in kombinatie met adverteren op internet weinig, vertrouwen opwekte … schijnbaar associeert men de naam aan een of andere louche handelaar …..  eind 2018 heb ik dan ook besloten bij de Kamer van Koophandel een nieuwe naam vast te leggen, The Hybrid Store.

The Hybrid Store is  vooral gespecialiseerd in fietsen die niet alleen geschikt zijn voor dagelijks woon / werkverkeer, maar ook voor rekreatief gebruik, genieten van elke dag … hybride fietsen, dus.

Maar tevens geeft het de gelegenheid om in de toekomst te bouwen aan een hybride winkel, dus de kombinatie van een fietsenwinkel onder 1 dak met een winkel met gerelateerde produkten …. of juist de kombinatie met een winkel met een geheel ander assortiment.

Bent u geinterresseerd ? Neem dan gerust kontakt op.

 

 

Hoe kan ik The Hybrid Store bereiken?

Zie de contactpagina. Bij voorkeur mailen op info@zermath.com of johntummers@home.nl

Door zeer grote drukte zijn wij helaas nauwelijks in staat om u telefonisch te woord te staan. De telefoon gaat zo vaak – als ik alle gesprekken zou moeten beantwoorden zou ik gemiddeld 6 uur per dag moeten praten aan de telefoon.
Die tijd heb ik echter nodig om alle fietsen rijklaar voor u in de winkel te krijgen.

Daarom aub mailen ( ook voor de openingstijden )

 

Waarom heeft The Hybrid Store geen keurmerk?

Omdat de keurmerken die andere internetwinkels op hun site hebben niet verdiend zijn door feedback, maar gewoon gekocht zijn. Dat heeft dus geen enkele waarde.
Besparing op de kosten voor het voeren van dergelijke keurmerken rekenen wij liever door als korting aan u.

De meeste internetwinkels hebben ook geweldige beoordelingen op internet …. waarom ? – omdat ze die zelf schrijven en elke negatieve feedback verwijderen ….. zo zijn er ( grote ) internetwinkels die meer dan 10000 positieve beoordelingen hebben ! – gelooft u het zelf ?? … tevreden klanten schrijven zelden iets op internet, alleen ontevreden klanten en mensen die niet voor rede vatbaar zijn schrijven hun ongenoegen op internet …..Kijk bijvoorbeeld eens naar : https://www.tweewieler.nl/ondernemen/nieuws/2018/05/fietsenwinkel-nl-radar-beticht-van-misleiding-consumenten-10134646

 

Verzend The Hybrid Store ook fietsen?

Nee, wij verzenden niet, omdat wij vinden dat een fiets geen item is om te verzenden. U moet kunnen proeffietsen. De maat en afstelling moet deskundig vastgesteld worden.

 

Is er garantie op de fietsen?

Ja, alle fietsen zijn met fabrieksgarantie, net als in elke andere winkel.

Op tweedehands fietsen krijgt u zelfs een inruilgarantie van 1 jaar ( uniek ).

 

Kan ik bij The Hybrid Store een fiets kopen via het bedrijfsfietsplan van mijn werkgever?

Wij doen niet mee via het fbs – fiets bemiddelingsservice – U krijgt van ons een btw faktuur, dat is gelukkig voor de meeste werkgevers voldoende, oa onderwijs en overheid.
Vraag het voor alle zekerheid aub even na bij uw werkgever.

 

Kan ik bij The Hybrid Store een verzekering afsluiten?

Nee, zie daarvoor de pagina verzekering.

 

Hoe krijg ik een goede maat fiets?

Om het maximale fietscomfort te behalen dient de fiets de juiste hoogte te hebben. Deze hoogte wordt niet allen bepaald door de framemaat, maar ook door de geometrie. Welke framemaat voor u het best is, is afhankelijk van uw zithouding en rijstijl.
Vergeet alle tabellen op internet. Een fiets is als een maatpak, de details in de afstelling bepalen welke type en framemaat voor u het meest geschikt is.
Wij helpen u graag daarmee.